Partiet har igennem mange år beskæftiget nogle af landets skarpeste hjerner indenfor politisk kommunikation. Og det er der kommet en række opsigtsvækkende kampagner ud af. Få et overblik over udvalgte kampagner her.

VALGKAMPAGNE (Oktober/November 2017)

Valgplakat_1_Tryklar_1cm bleed Valgplakat_2_Tryklar_1cm bleed kopi

Flyer KV17_trykklarFlyer KV17_trykklar_bagsideFlyer gylle eller grøn (A5)

Valgkampagnen op mod Kommunalvalget 2017 vil indeholde mange elementer, som løbende vil blive lagt op her på siden. Øverst er valgplakaterne som prydede gaderne på Frederiksberg under valgkampen. Nederst er de flyers der blev uddelt til de frederiksbergske vælgere.

JYDEFRI FORRETNING (September 2017)

Jydefri forretning

De jyske parallelsamfund skyder op over alt og mange respektable handlende kan uforvarende komme til at støtte de jyske parallelsamfund, da jyske butikker ofte kan ligne helt almindelige butikker. Derfor har partiet søsat denne kampagne, så hæderlige og momsbetalende forretningsdrivende kan gøre opmærksomme på, at deres forretning ikke er under jysk indflydelse. Vi opfordrer naturligvis alle handlende til at holde øje med dette mærke når de handler.
Er du indehaver af en jydefri forretning, kan skiltet downloades til print herunder.

Download skiltet

ENKELTBILLET TIL BØHLANDET (Februar 2017)

Enkeltbillet

I starten af et valgår, er det vigtigt at gøre opmærksom på hvad vi står for. Derfor husstandsomdelte partiet denne flyer i februar 2017. Kender du en der også skal have en enkeltbillet til Bøhlandet, så kan billetten downloades som PDF til print herunder. Partiet opfordrer alle til at printe en håndfuld og dele ud i deres lokalområde.

Download enkeltbillet til Bøhlandet

VORES FREDERIKSBERG (Maj 2016)

vores-frederiksberg

De frederiksbergske værdier er under pres og der er meget vi skal passe på. Derfor lancerede partiet denne kampagne i maj 2016, for at få endnu flere Frederiksberg-borgere til at bakke op om sagen. En kampagne som Euroman omtalte som genial.

KRAV OM ET FREDERIKSBERGSK FLAG (Marts 2016)

flag-cover-med-logo12832390_10154620449467678_5867089883326127776_n

At Frederiksberg skal have sit eget flag er en vigtig mærkesag for partiet. Derfor udskrev partiet i marts en designkonkurrence for at vise kommunalbestyrelsen hvordan et frederiksbergsk flag kunne se ud. Partiet kæmper ikke nødvendigvis for at få indført ovenstående flag, men mener at Frederiksberg bør have et flag og at kommunalbestyrelsen burde udskrive en større designkonkurrence. Du kan stadig hjælpe ved at give din underskrift til vores underskriftindsamling. SKRIV UNDER HER

FREDERIKSBERGSKE BØRN PÅ FREDERIKSBERGSK JORD (Februar 2016)
screen-shot-2016-02-17-at-12-27-50-pm

Fødeafdelingen på Frederiksberg Hospital er for længst lukket, hvilket vil sige at kun meget få frederiksbergske børn fødes i deres hjemby. Det vil vi ændre på og fremstillede i februar 2016 denne erklæring, som vortende forældre kan hænge på fødestuens dør og dermed kræve at Frederiksberg skrive på fødselsattesten som barnets fødeby.

ØFGRIS – ØSTERS OG FOIE GRAS INDSATSSTYRKE (Januar 2016)

oefgris-cover

Partiet har siden januar 2016 gjort en indsats for at gøre østers, kaviar og foie gras til obligatorisk spise i de frederiskbergske institutioner. Den finere madlavning er en stor del af den frederiskbergske kultur og den frederiksbergske ungdom skal opnå vigtig dannelse ved, på et tidligt stadie i deres liv, at lære hvordan man håndterer en østerskniv.

ANNONCER MOD DEN JYSKE MIGRATION (November 2015)

2x90-86x90-limfjordsnyt

I november 2015 indrykkede partiet denne annonce i Limfjordsnyt for at advare jyderne om den misinformation der oftest ligger til grund for deres beslutning om at migrere. Pengene til annonceringen var rejst med hjælp fra partiets trofaste støtter.

NEXT STOP FREDERIKSBERG (Juni 2015)

7233125-vurdering-man-skal-holde-sig-fra-mols-linien-1

Mange jyske lykkeriddere tager hvert år turen over Storebælt og mange – alt for mange – ender på Frederiksberg. Partiet prøvede endnu engang at råbe offentligheden op i Juni 2015.

STOP JYDERNE (Maj 2015)

stop-jyderne

Hvert år flytter over 1.000 jyder til Frederiksberg og bringer skattesvig og spritbilisme med sig. Frederiksbergsk Folkeparti kæmper for at sætte en stopper for dette, hvilket vi gjorde offentligheden opmærksom på i 2015.

FØR 2015

Før 2015 bestod partiets kampagner mest af græsrodsinitiativer. Et af de mere problematiske var ‘Køb ikke hos jyder’ kampagnen, der afstedkom en hetz fra en større internetudbyder, hvilket førte til lukning af partiets daværende hjemmeside.