Frederiksbergsk Folkeparti er startet af en gruppe indignerede Frederiksberg-borgere, som har fået nok. Vi har fået nok af de over 1.000 jyder der hvert år søger mod vores by. Vi har fået nok af deres kultur som er uforenelig med vores. Vi har fået nok af den spritbilisme og momssvindel de bringer med sig. Og vi vil have handling fra politisk side, nu!

Jyderne er som en totalitær pest over Frederiksberg. De sviner, de svindler, de stjæler, de voldtager og de dræber. Og det er veldokumenteret. Som parti har vi til formål at sætte en stopper for denne udvikling og den eneste måde at opnå det på er gennem Frederiksbergsk selvstændighed.

I Frederiksbergsk Folkeparti er vi stolte af Frederiksberg; vi elsker vor fædrene by, og vi føler en historisk forpligtelse til at værne om byen, folket og den frederiksbergske arv.
Med denne forpligtelse følger nødvendigheden af et stærkt frederiksbergsk forsvar samt trygge og sikre grænser. Kun i et frit Frederiksberg kan byen udvikle sig efter folkets vilje.
Derfor støtter vi naturligvis op om projektet for en voldgrav mod Nørrebro, samt en anti-bondsk beskyttelsesmur. Også kendt som ’Betalingsringen’.

Partiet stiller for første gang op til kommunalvalget i 2017 og vi har brug for din hjælp. Meld dig ind i partiet, besøg FF-Butikken, like os på Facebook og spred det gode budskab.